FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wij geven uiteraard graag antwoord op al je vragen, maar check eerst even de meest gestelde vragen hieronder... misschien staat je antwoord er al tussen.

 
1 Voor het evenement

Je kunt 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bij ons terecht. Onze crew staat van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.30 uur voor je klaar. Wil je graag een rondleiding over ons terrein? Geen probleem: neem gerust contact met ons op voor een afspraak!

Nee, de prijzen zijn per persoon. 

Expeditie Robinson tickets zijn al te verkrijgen vanaf €49,50! De pakketten kunnen per dag iets verschillen, dus check dit van te voren goed!

Expeditie Robinson is vanaf 12 jaar

Er is geen maximale groepsgrootte, maar houdt er rekening mee dat je per course in teams van maximaal 8 personen tegen elkaar strijd. Dit houdt in dat grotere groepen opgesplitst worden. Het minimale aantal personen om dit uitje te ondernemen is 8 personen, je speelt dan 4 tegen 4. 

Op vrijdag, zaterdag en zondag is het wel mogelijk om met minder dan 8 personen deel te nemen. Op die dagen kunnen we kleinere groepen combineren, maar met in totaal minder dan 8 personen kan het uitje niet doorgaan.

Ja! Tijdens het boeken kan je namens jouw gehele groep kiezen tussen parcours Rood of Groen. Dit kan enkel tijdens het boeken! Daarna kan dit niet meer gewijzigd worden. Check de website om te zien welke proeven er in welk parcours gespeeld worden. 

De proeven in parcours Rood en Groen zijn even uitdagend. Vervolgens spelen de winnaars van elk parcours tegen elkaar in de finale, deze is voor iedereen gelijk en kan niet gekozen worden. 

Nee dit is niet toegstaan. De organisatie voert een zero-tolerance beleid uit wat betreft drank en drugs, voor en tijdens de activiteiten. Dit betekent dat het strikt verboden is om voor of tijdens je deelname aan de activiteiten drank of drugs te nuttigen.

Bij een vermoeden, ben je verplicht tot blazen als je deel wilt nemen aan de activiteiten.

Nuttig je wel drank of drugs, voor of tijdens je deelname, dan wordt je deelname geweigerd en mag je de Expedite strook niet betreden. Ook heb je geen recht op restitutie.

Deelnemers dienen minimaal 12 jaar oud te zijn. Er dient een volwassene bij de groep aanwezig te zijn als begeleider bij deelnemers van 12 t/m 17 jaar.

Bij de bestelling van je tickets betaal je direct online. Het is niet mogelijk om de tickets pas op onze locatie af te rekenen.

Zodra je een online boeking of offerte hebt aangevraagd wordt automatisch een account aangemaakt op My Account! Hier kan je altijd inloggen om de offerte om te zetten in een boeking, je offerte of boeking te wijzigen of aan te vullen! Erg handig! 

Heb je nou geboekt en zijn er onverhoopt deelnemers die op één of andere manier niet mee kunnen? Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement mag het aantal tickets met 10% worden bijgesteld onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets die buiten deze regeling vallen kunnen niet worden teruggenomen.

Ook dát kunnen we voor je regelen. 

Op steenworp afstand van de evenementenlocatie kun je verblijven op glamping De Oever, dit is de makkelijkste én leukste manier van overnachten in de omgeving! Op glamping De Oever verblijf je in een safaritent in de natuur, maar wel met de luxe van thuis. De safaritenten beschikken namelijk over een eigen sanitair, royale keuken en maar liefst drie slaapkamers. Zo ben je van alle gemakken voorzien!

Wil je toch liever in een hotel verblijven? Dat is ook mogelijk, bijvoorbeeld in het nabijgelegen Van der Valk Hotel in Tiel. We bieden je het gemak van één reserverings- en aanspreekpunt plus een voordelige all-in prijs (inclusief ontbijt, reserveringskosten en een gratis upgrade naar luxe kamers bij beschikbaarheid).

Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement mag het aantal tickets met 10% worden bijgesteld onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets die buiten deze regeling vallen kunnen niet worden teruggenomen. Wijzigingen in je boeking kan je doen via MyAccount

Uiteraard! Geef je wensen tijdens het boeken of minimaal 2 weken van tevoren door, dan houden wij er rekening mee!

2 Tijdens het evenement

Met de E-tickets ga je via de toegangspoortjes naar binnen. Heb je nog vragen over je boeking, moet je nog betalen of mis je een ticket? Regel dat bij de kassa! Ben je door de poortjes, dan mag je rechtsaf richting het strand en dan vind je aan je rechterhand het aanmeld loket van Expeditie Robinson.

Ja, je moet dan over een toeschouwersticket bezitten om mee naar de proeven te gaan. Deze kun je online of bij de kassa kopen voor €5,50 p.p.

Op onze gehele locatie is er de mogelijkheid om te pinnen. Dit heeft onze voorkeur! 

Nee dit is niet toegstaan. De organisatie voert een zero-tolerance beleid uit wat betreft drank en drugs, voor en tijdens de activiteiten. Dit betekent dat het strikt verboden is om voor of tijdens je deelname aan de activiteiten drank of drugs te nuttigen.

Bij een vermoeden, ben je verplicht tot blazen als je deel wilt nemen aan de activiteiten.

Nuttig je wel drank of drugs, voor of tijdens je deelname, dan wordt je deelname geweigerd en mag je de Expeditie strook niet betreden. Ook heb je geen recht op restitutie.

Vooraf en na je tijdslot kan je hapjes en drankjes bestellen in The Beach Club of in de kiosk. Consumpties tijdens je tijdslot mag je gewoon meenemen (plastic). Betalen kan op rekening (bedrijven). Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties te nuttigen tijdens je tijdslot. (alcoholvrij)

Dan gaan we gewoon door! Nat en vies word je toch, dus hup... rollen door die modder! Mocht het echt te gek worden, dan kunnen jullie binnen schuilen. Wil je de gok niet wagen? Neem dan contact met ons op om het een andere keer in te halen. We geven in GEEN geval geld terug.

Nee, je mag je spullen mee het terrein op nemen langs alle proeven. Laat kostbare bezittingen thuis.

Ja, je kunt je auto gewoon parkeren op ons terrein. Een routebeschrijving en alle verdere instructies voor toegang tot ons terrein vind je op je E-ticket.

Er zijn douches aanwezig op het terrein.

Expeditie Robinson is voor de echte doorzetters, die niet bang zijn om vies te worden! Zorg dus voor sportieve/casual kleding, die vies en eventueel nat mogen worden. Ook een paar stevige sportschoenen is een aanrader! 

Neem voor de zekerheid ook een setje droge kleding mee voor na de activiteit. 

3 Na het evenement

Naast jouw uitje hebben wij natuurlijk nog veel meer leuks te bieden!

Chillen op het strand: Na je ochtend- of middaguitje mag je GRATIS* blijven genieten op het mooiste strand van de Betuwe: Beldert Beach! Dit prachtige strand maakt onderdeel uit van onze locatie en heeft veel gave faciliteiten. Zo kun je genieten in onze trendy beachclub of chillen op het strand. Er is altijd wat te eten of te drinken. Ga voor een plekje in de zon en... eet smakelijk! Beldert Beach is geopend van mei tot en met september. 

*Het strand is niet altijd geopend (check hier de openingstijden) en je hebt alleen gratis toegang tot het strand op de dag van je evenement. Maar ook op andere dagen (indien geopend) ben je natuurlijk meer dan welkom! De entree bedraagt dan €5,-.

Blijf dineren! Voor een vaste prijs onbeperkt eten én drinken, beschikbaar van april t/m oktober!

We plaatsen regelmatig nieuwe foto's op onze facebookpagina. Klik hier om deze te bekijken!

7578