BB locatie header bewerkt.jpg
Strandweg 1
4011 LZ Zoelen
Dé evenementenlocatie van Midden-Nederland!

De echte wereld voor even achter je laten en genieten, onbevangen en onbezorgd. Laat je meevoeren door de gezellige sfeer, de prachtige omgeving en de diverse faciliteiten.
 

bb10

Ruimtes & Activiteiten

Er is nog zoveel meer te doen! Bekijk de activiteiten en zie alle ruimtes waar je terecht kunt. Maak jouw dag compleet zonder van de locatie af te gaan! Ga voor exlusiviteit en vertel ons je wensen.

Ontdek de ruimtes en activiteiten >
hetbaken_0005__DSC0747

Horeca

Maak je middag of avond af met heerlijke hapjes en drankjes. Voeg de opties toe aan je arrangement: een lunch, borrel of het welbekende samensmeltingsdiner als kers op de taart!

Maak jouw dag compleet >
Overnachten_Glamping_de_oever_0012_Medley Lodge(20)

Overnachten

Wil je een uitje inclusief overnachting? Ook dat is mogelijk, op loopafstand van het evenemententerrein, bij Glamping de Oever: 15 luxe (8-persoons) safaritenten die van alle gemakken zijn voorzien.

Bekijk onze verblijfsmogelijkheden >
Naast Expeditie Robinson, biedt De Kaap ook andere activiteiten aan! Bekijk ze hieronder:
Route

STRANDWEG 1, 4011 LZ  ZOELEN
(voorheen zoelensestraatje 3, 4011 LT  ZOELEN)

Ons evenementencomplex is bijzonder goed bereikbaar. Slechts 5 minuten van de A15 bij Tiel en met Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn en Eindhoven op slechts 45 minuten afstand is het de meest centrale locatie in Nederland!

Per auto
Vanaf de A15 neem je afslag 33 richting Maurik (niet Zoelen volgen). Op de eerste rotonde ga je rechts en gelijk weer rechts. Expeditie Robinson is gevestigd op evenementenlocatie De Kaap. 

Openbaar vervoer
Vanaf Station Tiel neem je bus 44 richting Wageningen (10 minuten). Je stapt uit bij bushalte Beldert, Zoelen. Het evenementencomplex bevindt zich op dit recreatiegebied. Raadpleeg de actuele vertrektijden via 9292. 

Laat ons je vervoer organiseren
Ook onze busmaatschappij haalt je graag op en brengt je aan het einde van je bedrijfs)uitje weer weer veilig terug. Neem contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden. 

Afstand in kilometers
Onze locatie ligt zeer centraal in Nederland. Zie onderstaande afstandstabel

7529