Samensmeltingsdiner

Jouw ervaring bij Expeditie Robinson is natuurlijk niet compleet zonder een echt samensmeltingsdiner! 

Na jouw uitje staat er een uitgebreid samensmeltingsdiner klaar, waarvan het water je ongetwijfeld in de mond zal lopen. Dat heb je natuurlijk ook dik verdiend na alle inspanningen!

Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je van 17:00 - 22:00 aanschuiven voor €34,50 €29,50.

Meer info
La Cubanita_0146_La Cubanita-154

All-in BBQ

Kom je op maandag t/m donderdag? Geniet dan van de heerlijke onbeperkte BBQ, inclusief fris, tapbier, wijn én koffie en thee voor slechts €39,50!

Met onze locals achter de BBQ kun jij lekker relaxen en genieten! Verschillende soorten vlees, een saladebuffet met toppings en dressings, vers gemaakte sausjes, stokbrood, frietjes én natuurlijk een heerlijk dessert! Kortom, een hele avond culinair genieten!

De BBQ duurt 2,5 uur. Tijdslot 1 en 2 van 16:30 - 18:30 en tijdslot 3 van 19:00 - 21:30. Het is eventueel mogelijk om na 18:30 langer te blijven zitten, indien er plek vrij is.

De BBQ is online te boeken als verlenging van jouw uitje. In overleg is de BBQ ook los te reserveren.

BBQ

Lunch

Tijdens zo'n drukke dag vol inspanning kun je wel een heerlijke lunch gebruiken!

Geniet van een gevarieerde lunch met rijkelijk belegde afbakbroofjes, vers fruit, sapjes én koffie en thee. Zo kun je er vol kracht tegenaan tijdens jouw Robinson avontuur!

Tip: Boek online en voeg de lunch toe aan jouw programma. Een lunch is bij te boeken vanaf €10 per persoon óf kies voor onze luxe lunch met zalm, brie of filet American en verschillende soepen voor slechts €12,50 per persoon.

lunch.jpg

Beach Club

Heb je na jouw Robinson avontuur zin om nog even te genieten van ons strand? Ga dan naar de beach club op Beldert Beach! Hier kun je heerlijk nagenieten van jouw uitje.

Plof neer op een van de loungebanken, natuurlijk onder het genot van een heerlijk verfrissend drankje en een lekker hapje! Bekijk hier alvast de lunchkaart. Het wordt gegarandeerd genieten!

beachclub overzicht nieuw

Kiosk

Zin in een tussendoortje, snelle hap of gewoon lekkere trek? Daar weten wij wel iets op! In de kiosk op Beldert Beach zijn de lekkerste frietjes en snacks te krijgen. Ook wanneer je zin hebt in een verkoelend ijsje ben je bij de kiosk op de juiste plek!

Kies een plekje op ons terras en laat het genieten beginnen!

kiosk.png
7642

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.