Samensmelting Festival

Van 17:00 - 22:00 onbeperkt genieten van heerlijk eten & drinken (bier, wijn en fris) en dansen op de beats van de DJ voor maar €39,50!

De verschillende gerechtjes worden op verschillende spots in/rond het restaurant op aanvraag gemaakt en uitgegeven. Keuze uit heerlijke pizza's uit de oven, malse kipsaté, sappige hamburgers, carpaccio, poke bowl en verrukkelijke desserts! 

Meer info
La Cubanita_0146_La Cubanita-154

Samensmeltingsdiner

2,5 uur (vanaf 17:00) genieten van onbeperkt eten & drinken (bier, wijn en fris) voor maar €39,50!

Het is een vast maar gevarieerd menu: van rundercarpaccio tot crushi en poke bowls, tot sappige hamburgers, kipsaté, frietjes en salade. We sluiten af met een uitgebreid dessert aanbod. 

Setting afhankelijk van drukte: als het rustig is lopen we in verschillende rondes alles uit aan tafel en wanneer het wat drukker is hanteren we een buffetvorm en wordt het een soort foodfestival, waarbij de verschillende gerechtjes op verschillende spots in/rond het restaurant op aanvraag worden gemaakt en uitgegeven.

Klik op de button en vul een datum in om te zien of dit pakket op jouw dag beschikbaar is.

Check beschikbaarheid
Baken_0002_HEG07364

Lunchbuffet

Met een lange dag voor de boeg kun je wel een lekkere lunch gebruiken!
Bij het lunchbuffet heb je keuze uit verschillende soorten broodjes, beleg, extra's en wat te drinken. Het lunchbuffet is bij tijdslot 1 achteraf en bij tijdslot en 2 en 3 vooraf.

Broodjes: zachte bolletjes, afgebakken broodjes (wit/bruin) en croissants.
Beleg: gerookte zalm, brie, kaas, kipfilet, ham, avocado, hoemoes, nutella, jam of hagelslag.
Extra: kroket/kaassoufflé, yoghurt met muesli, tomaat, rucola, komkommer, ei of appel.
Drinken: water, melk, sinaasappelsap en koffie/thee staan voor je klaar! 

Expedtie + lunch is een standaard pakket en te kiezen bij het boeken.

lunch.jpg

Beach Club

Heb je na jouw Robinson avontuur zin om nog even te genieten van ons strand? Ga dan naar de beach club op Beldert Beach! Hier kun je heerlijk nagenieten van jouw uitje.

Plof neer op een van de loungebanken, natuurlijk onder het genot van een heerlijk verfrissend drankje en een lekker hapje! Bekijk hier alvast de lunchkaart. Het wordt gegarandeerd genieten!

beachclub overzicht nieuw

Kiosk

Zin in een tussendoortje, snelle hap of gewoon lekkere trek? Daar weten wij wel iets op! In de kiosk op Beldert Beach zijn de lekkerste frietjes en snacks te krijgen. Ook wanneer je zin hebt in een verkoelend ijsje ben je bij de kiosk op de juiste plek!

Kies een plekje op ons terras en laat het genieten beginnen!

kiosk.png
7642