Ontstaan

Van oude stierenstal tot een uitgebreide evenementenlocatie met exclusieve activiteiten..

De geschiedenis van onze evenementenlocatie is er niet zomaar één. Toen de locals de voormalige stierenstal ontdekten heeft het niet lang geduurd totdat zij deze met hun mankracht omtoverden tot een mooie evenementenlocatie.

In 2013 veroverden onze locals het aangelegen recreatiemeer en noemden het Beldert Beach. De place to beach voor avonturiers! Vele activiteiten en evenementen volgden. Onlangs bouwden zij een glamping om te overnachten en restaurant Het Baken. Hier ontdekten zij nieuwe kruiden, specerijen en smaken. Het zou zonde zijn om dit allemaal voor onszelf en de locals te houden, daarom stellen wij onze evenementenlocatie open voor jou!

We laten je onze evenementenlocatie ontdekken doormiddel van uitdagende, spannende en verassende activiteiten! Durf jij het aan?

De Locatie
leeggroot-min.jpg

Exclusief Eilandleven

De enige echte in Nederland! Wij hebben namelijk de exclusieve licentie voor de activiteiten van het welbekende televisieprogramma Expeditie Robinson!

Dit betekent dat wij als enige de activiteiten uit het programma en de bijbehorende naam mogen gebruiken. Wil jij ervaren hoe het is om als Robinson door het leven te gaan? Meld je dan snel aan en wie weet ontvangen de locals je snel op ons eiland!

Schermafbeelding 2020-01-24 om 17.03.17.png

Hoe werkt het?

Kies tijdens het boeken (voor het gehele team) een kamp: Noord of Zuid. Ieder kamp heeft 5 unieke proeven, maar wel hetzelfde finale spel. 

Bij elke proef strijd je tegen een ander team (van max. 8 p.). Na de 5 proeven waar je 2 uur mee bezig bent, komt er een winnend team uit.

Daarna volgt een eilandraad om de finalisten te bepalen die door mogen naar de selectie van het finale spel. Ieder winnend team, levert 1 finalist. Na de selectieronde, spelen uiteindelijk 4 finalisten het grote finale spel, zij strijden om de titel: Robinson 2021!

Iedereen heeft dus ruim 2 uur een actieve rol, het finalespel duurt vervolgens ongeveer 30 minuten waarbij het erg leuk is om je favoriet aan te moedigen.

Let op: combineren van kleinere (<8 p.) groepen is mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag. Op andere dagen boek je voor minimaal 8 personen. Met in totaal minder dan 8 personen kan het uitje niet doorgaan.

Deelname is vanaf 12 jaar (t/m 17 jaar altijd onder begeleiding van een volwassene)!

De proeven
ER_grijphaak.jpg

Samensmelting

Je mag natuurlijk het belangrijkste onderdeel van Expeditie Robinson niet missen: Het All-in Samensmeltingsdiner! (Beschikbaar t/m oktober.)

Geniet na alle inspanningen, onbeperkt, van heerlijk eten en drinken! Er zit voor iedereen wat bij: sappige hamburgers van de barbecue, goedgevulde taco’s, een heerlijke poké bowl, lekkere snacks, buffetten en niet te vergeten; de desserts! Inclusief bier/wijn/fris.

Het All-in Samensmeltingsdiner is beschikbaar t/m oktober op vr., za. en zo. van 17:00 - 22:00 voor €34,50 €29,50.

Meer info
La Cubanita_0146_La Cubanita-154

Prijzen/
Tickets

Tickets zijn al te verkrijgen vanaf €49,50! Klik in het menu op 'Prijzen' en vul je voorkeursdatum in om te zien welk pakket er op jouw dag beschikbaar is!

Kies een pakket, voeg er extra's aan toe en maak je dag compleet.

Let op: combineren van groepen onder de 8 personen is mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag. Op andere dagen boek je voor minimaal 8 personen. Met in totaal minder dan 8 personen kan het uitje niet doorgaan.

Boek nu
prijzentickets.png

Teamfoto's

Na iedere expeditie week zoeken wij het team met de beste strijders. Het team dat de meeste stemmen verzameld op hun foto, krijgt 1 exemplaar op doek toegestuurd. Je hebt na de week van jullie deelname, een week om te stemmen! 

Bekijk de teams en stem!
teamfoto.jpg
7527

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.