Ontstaan

Van oude stierenstal tot een uitgebreide evenementenlocatie met exclusieve activiteiten.

De geschiedenis van De Kaap is er niet zomaar een. Toen de locals dit prachtige eiland ontdekten, heeft het niet lang geduurd totdat zij deze met hun mankracht omtoverden tot de ultieme evenementenlocatie. Een prachtig strand, overnachten midden in de natuur en heerlijke gerechten. Het zou zonde zijn om dit allemaal voor onszelf te houden, daarom stellen wij De Kaap open voor jou!

We laten je onze evenementenlocatie ontdekken doormiddel van uitdagende, spannende en verassende activiteiten! Durf jij het aan?

De Locatie
Schermafbeelding 2022-05-12 om 14.11.04.png

Exclusief Eilandleven

De enige echte in Nederland sinds 2021! Wij hebben namelijk de exclusieve licentie voor de activiteiten van het welbekende televisieprogramma Expeditie Robinson!

Dit betekent dat wij als enige de activiteiten uit het programma en de bijbehorende naam mogen gebruiken. Wil jij ervaren hoe het is om als Robinson door het leven te gaan? Meld je dan snel aan en wie weet ontvangen de locals je snel op ons eiland!

Schermafbeelding 2020-01-24 om 17.03.17.png

Hoe werkt het?

Kies tijdens het boeken (voor het gehele team) een kamp: Noord of Zuid. Ieder kamp heeft 5 unieke proeven, maar wel hetzelfde finale spel. 

Bij elke proef strijd je tegen een ander team (van max. 8 p.). Na de 5 proeven waar je 2 uur mee bezig bent, komt er een winnend team uit.

Daarna volgt een eilandraad om de finalisten te bepalen die door mogen naar de selectie van het finale spel. Ieder winnend team, levert 1 finalist. Na de selectieronde, spelen uiteindelijk 4 finalisten het grote finale spel, zij strijden om de titel: Robinson 2021!

Iedereen heeft dus ruim 2 uur een actieve rol, het finalespel duurt vervolgens ongeveer 30 minuten waarbij het erg leuk is om je favoriet aan te moedigen.

Let op: combineren van kleinere (<8 p.) groepen is mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag. Op andere dagen boek je voor minimaal 8 personen. Met in totaal minder dan 8 personen kan het uitje niet doorgaan.

Deelname is vanaf 12 jaar (t/m 17 jaar altijd onder begeleiding van een volwassene)!

De proeven
ER_grijphaak.jpg

Samensmelting

Je mag natuurlijk het belangrijkste onderdeel van Expeditie Robinson niet missen: De Samensmelting! Beschikbaar van april t/m oktober voor maar €39,50.

Geniet na alle inpspanningen, onbeperkt, van heerlijk eten en drinken! Er zit voor iedereen wat bij en het is inclusief fris, tapbier, wijn én koffie en thee!

All-in Samensmeltingsdiner of All-in Samensmelting Festival:
Vul in het pakketoverzicht je voorkeursdatum in en zie welk samensmeltingspakket er op die dag beschikbaar is.

Meer Festival info
La Cubanita_0146_La Cubanita-154

Prijzen/
Tickets

Tickets zijn al te verkrijgen vanaf €49,50! Klik in het menu op 'Prijzen' en vul je voorkeursdatum in om te zien welk pakket er op jouw dag beschikbaar is!

Kies een pakket, voeg er extra's aan toe en maak je dag compleet.

Let op: combineren van groepen onder de 8 personen is mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag. Op andere dagen boek je voor minimaal 8 personen. Met in totaal minder dan 8 personen kan het uitje niet doorgaan.

Boek nu
prijzentickets.png
7527